Vær den mest interessante fyren dama di kjenner!

Det burde vel være en selvfølgelighet for de fleste av oss. Allikevel tror jeg vi er tjent med en liten reminder alle som en (meg selv inkludert, for all del!). Du er nødt til å sørge for at du er den mest interessante fyren for dama di, også etter at dere har vært sammen i 5, 10, 30, ja kanskje også 50 år!

Det at du var den mest spennende karen, at du sjarmerte henne i senk, og fikk henne til å føle seg som en prinsesse den gangen for X-antall år siden, betyr ikke at hun har skylapper og blikket rettet mot deg for evig og alltid.

Sørg for å være interessant for dama di!

Den gangen kurtiserte du henne.

Du viet henne all din fritid. Du hadde med små gaver som viste at du hadde tenkt på henne da dere ikke var sammen. Du var nysgjerrig, og lyttet til hennes perspektiver. Du møtte blikket hennes med noe dyrisk som tydelig viste at du hadde tenkt til å ta for deg! – Kort sagt, du gjorde alt som stod i din makt for å vise at hun var interessant for deg!

Hvordan er det i dag? Tar du henne for gitt? Kanskje enda verre, du er egentlig litt lei alt maset og bruker mye av tiden din på å klage over hvordan det har blitt over en halvliter sammen med gutta? Drømmer deg tilbake til hvordan det en gang var?

Kan det ha vært sånn at hun ble den sprudlende glade og lekne kvinnen hun var da dere traff hverandre nettopp fordi du viste henne interesse og ga henne massivt med positiv oppmerksomhet!?

I så fall skal både du og jeg vite at noen, på ett eller annet tidspunkt, kommer til å vise våre kvinner positiv oppmerksomhet igjen, det er vanskelig å unngå. Når sant skal sies ønsker jeg ikke å unngå det heller. Jeg unner min kvinne all den positive oppmerksomhet hun kan få. Hvorfor skulle jeg ikke det?

Poenget er vel heller å sørge for alltid å være den som er aller mest interessant for henne! Det er ikke så vanskelig da, det handler bare om ikke å bli lat. Og ikke tro at du jobben var gjort den ene gangen for x-antall år siden da du kapret hjertet hennes.

Ansvarlig hilsen fra Espen O. Simonsen

Følg meg på Facebook, Snapchat, Podcasten Snakk Om! og Gjør en forskjell AS

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *