Ikke glem å leke!

Mulig jeg har vrangforestillinger. Men i mitt hode kan det ofte bli litt kjedelig å være mann, i alle fall om det skal taes alt for seriøst. Derfor tillater jeg meg sjøl å slippe meg ned på et mer «guttenivå» i stedet. 🙂

Jeg skal forklare litt…

Når jeg tenker mann, kan jeg se for meg noe seriøst i dress. Veldig ryddig og skikkelig, en som liksom har kontroll. Alternativt kan jeg også assosiere til styrke, men fortsatt noe staut, stødig og trygt. Og det er helt ok, jeg kan gjerne være der… Men jeg vil ikke gi slipp på det lekne, litt useriøse og barnlige, det unyttige og kanskje litt rampete. Alt det jeg setter på kontoen for å være mer gutt enn mann! I min verden ville jeg ha gått glipp av veldig mye moro om jeg bare skulle ha vært mann.

Derfor gjør jeg mitt ytterste for å bevare gutten i meg, og på mange måter også være en drittunge så ofte jeg kan. Jeg klarer ikke helt å se for meg den seriøse fyren i dress som går på slang hos naboen. Heller ikke han som driver med «ring-på-stikk», spiller paintball, sitter oppslukt i timesvis på natta med Battlefield 4 på Playstation, eller kjøper fussball-spill til seg selv i julegave – og pakker inn et skattekart under juletreet.

Tenk så mye festlig jeg ville ha gått glipp av om jeg skulle vokse fra det å være en guttunge. Kanskje enda verre, jeg tror ikke jeg kunne tenke meg noe kjedeligere enn en seriøs fyr i dress da jeg var ung. Så skal vi lykkes i å skape en god relasjon med barn og unge, så må vi kanskje evne å fortsatt finne glede i et Batman-kostyme.

Game on folkens, game on!

Uansvarlig hilsen fra Espen O. Simonsen

Følg meg på Facebook, Snapchat og Gjør en forskjell AS

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *