Du MÅ ikke jakte, elske fotball og sykle Birken for å være MANN!

I mitt liv er det i alle fall ingen ting du kan drive med for å definere (bevise) om du er skikkelig mann eller ikke. Det handler om hvem du er, ikke hva du driver med.

Her opplever jeg dessverre at mange både gutter og menn er skikkelig forvirra.

I min verden er det hovedsaklig hvor stødig du står i skoa dine som gir meg en opplevelse av om du er mann eller ikke. Det handler mer om selvfølelsen din, og karaktertrekk som lojalitet, integritet og selvdisiplin, enn hva du eier eller er god på.

Om du er mann eller ikke avhenger ikke av hva du driver med, men hvem du er.

Det skal selvfølgelig være sagt…

Ikke et vondt ord om verken det å jakte, sykle, gå på ski, elske biler, drive med styrkeløft eller triatlon. Det er viktig å ha noe å drive med! – Og elsker du det du holder på med så er det jo ingenting som er bedre enn det. Jeg har en hel del greier jeg finner glede i sjøl, det handler ikke om det.

(Ærlig talt så tror jeg det er bra for testosteron-nivået vårt å drive med noen aktiviteter, så vi trenger det faktisk! Men det er et helt annet innlegg).

Men ikke gå deg bort i å tro at du er nødt til å drive med det ene eller det andre for å være skikkelig mann. Veldig kort oppsummert kan jeg vel si det sånn:

Du kan altså være mann OG ha sykkel, men du trenger ikke sykkel FOR å være mann!

Ansvarlig hilsen fra Espen O. Simonsen

Følg meg på Facebook, Snapchat og Gjør en forskjell AS

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *