Be dama di ringe ei venninne!

Av og til må det være helt ok å be dama om å ta den samtalen med ei venninne. Det handler selvfølgelig noe om måten det blir lagt frem på. Og det bør kanskje ikke skje hver gang hun har noe på hjertet. Men i mitt parforhold er det i alle fall helt åpenbart at jeg ikke kan fylle rollen som alle Biancas venninner.

Jeg vil gjerne være hennes bestevenn – Men hun kan ikke ta alle venninnesamtalene med meg!

Jeg tenker helt klart at det bør være takhøyde i relasjonen til å kunne snakke om alt. Jeg ønsker også at min partner skal være min aller beste venn. Og at jeg er den mest naturlige å komme til uansett hvilket tema det skal snakkes om.

Jeg ønsker å være Biancas beste venn, men ikke erstatte alle venninne hennes.

Det betyr imidlertid ikke at jeg tenker parforholdet skal erstatte alle andre vennskap. Eller at absolutt alle samtaler bør foregå med partneren din.

Det er forskjell på kompiser også. Eller det vil si, jeg har forskjellige samtaler, med de forskjellige vennene mine. Det er ikke noe som er definert eller satt ord på, det har vel bare blitt sånn av helt naturlige årsaker. Noen deler jeg én interesse med, noen andre én annen. Noen har jeg opplevd det ene sammen med, med noen andre har jeg kanskje opplevd noe annet. Trenger jeg råd når det kommer til business ringer jeg én. Vil jeg snakke om båt ringer jeg kanskje en annen. Og trenger jeg bare å høre noe som får meg i godt humør så ringer jeg kanskje den tredje.

Derfor mener jeg det må være bedre å foreslå for dama at hun ringer ei venninne, inviterer til en kopp te, eller tar en tur på café, fremfor at du skal late som du er interessert i å være del av en samtale som kanskje ikke kunne ha brydd deg mindre.

Ps: Personlig vil jeg da også tro jeg er en bedre versjon av meg sjøl de gangene det faktisk er viktig for henne at det er meg hun snakker med.

Ansvarlig hilsen fra Espen O. Simonsen

Følg meg på Facebook, Snapchat og Gjør en forskjell AS

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *