Råd til menn som vil unngå å havne i et crappy forhold!

Det finnes alt for mange dårlige relasjoner der ute!

Jeg har jobba som coach og kursleder for menn og par i mange år. Motivasjonen er enkel, jeg ønsker å bidra til færre mislykka relasjoner. Eller egentlig ønsker jeg at flere skal oppleve å være i en relasjon der det er godt å være, men det er bare to sider av samme sak.
Jeg mener definitivt ikke at alle parforhold er skapt for å vare!

De som er i et forhold der begge ønsker seg en fremtid sammen kan legge ned en innsats, lære seg verktøy og teknikker for å skape en god relasjon. Er du usikker på om dere har en fremtid sammen? Da må du finne ut av det ASAP. Og er du sikker på at det ikke skal være dere to? Da må du velge deg ut av den relasjonen. Så enkelt tenker jeg at det er. Også har jeg ikke sagt at det er lett.

Uansett. Enda bedre vil det være dersom du unngår å innlede en relasjon som ikke kommer til å funke. Derfor tenkte jeg at jeg skulle komme med noen råd. Det vil si, jeg skal komme med ett råd. Også kan du få flere råd i artikkelen jeg linker til nederst her.

Kom på plass i deg sjøl først! (Og innse at du lett blir sjarmert inn i noe du har vanskelig for å komme deg ut av og ikke er så rasjonell som du innbiller deg).
Det første er like gjeldende for dere kvinner. Det andre er jeg litt mer usikker på. Men forskning viser visst at vi gutta både forelsker oss raskere, og er kjappere på å komme med kjærlighetserklæringer.

par

Mer om det nederst, men jeg skal først forklare litt hva jeg mener:

Alt for mange relasjoner innledes fordi vi er på jakt etter noe. Vi jakter spenning, glede, omsorg, trøst og ja lykke! I forelskelsen blir vi også lurt til å tro at vi faktisk har finni det vi leiter etter. Poenget er at vi har ikke det! Jeg sier ikke at ikke forelskelsen gir oss påfyll, og heller ikke at vi ikke skal nyte alt det den fører med seg. Men den er et midlertidig substitutt.

Dersom relasjonen du er i ferd med å innlede skal ha best mulig sjanse for å bli god, så er det viktig at du har brukt tid på å finne spenning, glede, omsorg, trøst og ja lykke! i deg selv, og i eget selskap først. Forelskelsen kommer til å gå over, og da er det rett og slett dårlig gjort å skylde på den nye kjæresten din for at din selvfølelse ikke er god.

Når alt kommer til alt, så er vi ikke bare 100% ansvarlig for hvordan vi selv har det. Men vi er ansvarlig for relasjonene vi er en del av også. Så step up eller step out.
Alternativet er å aldri ta steget inn i det hele tatt. Er du mann vil som sagt denne forskningen ha det til at vi er mer “utsatt” for å bli blinde av kjærlighet, og vi er også raskere på avtrekkeren når det gjelder å si: “Jeg elsker deg”.

Derfor kan det være lurt å ha noen varselbjeller som ringer så tidlig som mulig i prosessen. “The art og Manliness” gir deg her 14 røde flagg du som mann bør være oppmerksomme på når du er ute og dater.

Ansvarlig hilsen
Espen Simonsen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *